Quant val instal·lar panells solars per a casa a Badalona

El pressupost d’una instal·lació de plaques solars és diferent en funció de les especificacions de cada cas. Aquest cost varia en funció de múltiples causants : de la grandària de la instal·lació, de la companyia instal·ladora de plaques fotovoltaiques que triïs , la província on estigui l’habitatge situat , entre molts altres. A més , un altre aspecte que influeix és si la instal·lació d’energia solar és per a una casa unifamiliar o per a diversos habitatges en una instal·lació d’autoconsum col·lectiu, en tant que el preu del sistema de plaques solars disminuirà concorde la grandària de la mateixa creix. No obstant això , el preu mitjà d’un sistema de plaques solars fotovoltaiques se situa entre els 600 i 800 euros per metre quadrat. Llavors, quant et costarà? A continuació , us exposem un exemple a fi que els feu un concepte

Preu d'una instal·lació de panells solars en un habitatge unifamiliar a Badalona

Cal tenir en consideració que en els pressupostos per a instal·lar energia solar en un immoble, a més del preu dels panells solars, s’inclou el cost d’altres materials (inversor solar , bateries solars, cablejat, comptador bidireccional, etc .) i de la mà d’obra. Depenent de la qualitat, de la capacitat i de la mena de placa que anem a disposar , el preu dels quadres solars pot oscil·lar entre els 34 i els 400 €/unitat. El nombre de quadres dependrà d’altres qüestions, com els kWp (quilowatts pico), l’eficàcia del panell, l’espai disponible per a la instal·lació, etcètera. També és necessari disposar un inversor, que sol costar entre 400 € i més de 1.600 €. Les bateries solars constitueixen una altra classe de dispositiu molt important en aquesta mena d’instal·lacions. Emmagatzemen l’energia sobrant i tenen la possibilitat de ser de diferents tipus: tenim les bateries AGM (per a instal·lacions petites), les bateries monoblock, les bateries estacionàries (per a instal·lacions concebudes per a un consum continu) i les bateries de liti (molt funcionals però amb costos superiors ). D’altra banda , cal prendre en consideració elements com l’estructura de suport de les plaques, el comptador bidireccional, el cablejat o el regulador de càrrega. Perquè et facis una referència sobre el que poden costar aquests elements, has de comprendre que només l’estructura pot valer més de 400 €, aconseguint quantitats pròximes als 1.000 € en alguns casos (a major dificultat , major preu). I, com és natural , per a aconseguir un sistema eficient és necessari que els tècnics siguin instal·lats per experts. La mà d’obra per a la instal·lació de plaques solars sol costar entre 600 € i més de 1.200 €.
Solarinstala clean energy company
Panells solars a Badalona
Omple el formulari per a rebre un estudi a mesura
Nombre*
Dirección*
Tamaño máximo de archivo: 200 MB.
Adjunta una factura de la luz para poder valorar tu caso de forma óptima
Consentimiento*
Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Quant estalvi en instal·lar Panells solars fotovoltaiques a Badalona?

Una instal·lació fotovoltaica a Badalona ens permetrà de disminuir la nostra factura de la llum fins a un 50 – 70%. Per a maximitzar l’estalvi, és fonamental calcular quantes plaques solars requerim per a augmentar el percentatge d’autoconsum i reduir el consum d’electricitat de la xarxa elèctrica. Cal tenir en consideració que són molts els components que influeixen en la proporció de diners estalviada, entre ells: -La localització geogràfica de la teva instal·lació fotovoltaica -El perfil de els teus consums -La quota elèctrica que posseeixis contractada -La modalitat de autoconsum energètic -La grandària de la instal·lació Si finalment has decidit passar-te a el autoconsum o simplement vols sol·licitar la visita de un tècnic comercial especialitzat a fi que valori el teu cas o aclareixi qualsevol dubte, Posa’t en contacte amb nosaltres aquí.
Paneles solares en Badalona

Pressupost gratuït per a instal·lar plaques solars a Badalona

Paneles solares en Badalona

instal·ladors plaques solars Badalona

Els experts a Badalona que formen part de la xarxa d’instal·ladors de Solarinstala es dediquen a disposar plaques solars sabent les peculiaritats de l’immoble i les necessitats energètiques que es necessiten contemplar. Primordialment , existeixen dos gèneres de plaques solars per a cases unifamiliars i comunitats de veïns, naus industrials, immobles d’oficines. en les quals es poden instal·lar els següents gèneres de plaques solars Panells solars tèrmics. Estan dissenyats per a captar l’energia de la radiació solar i aprofitar-la per a aconseguir aigua calenta sanitària (ACS), és a dir , són plaques solars amb les quals escalfar l’aigua que quedarà emmagatzemada en un dipòsit o acumulador fins al seu ús. L’aigua calenta produïda així mateix pot usar-se en els sistemes de calefacció de sòl brillant. Plaques solars fotovoltaiques. Els panells solars fotovoltaics capten l’energia dels raigs solars i la transformen de manera directa en electricitat. Els panells tenen la possibilitat de ser monocristalins o policristalins. Els instal·ladors de Badalona posen i fixen els diferents kits de plaques solars i a més efectuen treballs de cura de plaques solars i de reparació de plaques solars en cas de fallada.

Ajudes i subvencions per a Instal·lar Plaques solars a Badalona IBI i ICIO

Passar-nos a el autoconsum és una postura com a poc important en la nostra manera de vida en tant que ens permetrà poder tenir molt més comoditats en la nostra llar i així mateix despreocupar-nos de en el moment en què endollem la calefacció, el aire condicionat o qualsevol altre electrodomèstic. Però això requereix un desemborsament considerable a el començament , en el moment en què realitzarem la instal·lació, però pel fet que el planeta es està encaminant cap a una economia sostenible i renovable, els governs de els diferents països, ciutats i ajuntament estan oferint subvencions en la energia solar. Per això et comptarem a continuació de les ajudes que tens en el IBI o en el impost de béns i immobles, podràs desgravar-te un 50% de el que paguis de Ibi al llarg de els següents 4 anys. D’altra banda , tens disponible una bonificació de el 50% en el ICIO en la localitat de Badalona . Esperem que aquesta informació et serveixi de ajuda i no tinguis dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres si vols rebre pressupostos de panells solars de els millors instal·ladors de el àmbit en la teva zona.  

Més informació sobre Badalona

Badalona és una ciutat situada a la província de Barcelona a la comarca de Barceloní

Habitants de Badalona : 221201

Informació d’on està Badalona :

Latitud:4.145.014,

Longitud:224.742

Altitud: 167.426 metres

Codi postal: 8911

Més informació a l’ajuntament de: Badalona

Panells solars a Badalona

Sergio Larriba